Izvor:
12.01.2018 u 16:30
0

SVAKA ČAST: Srbin pravi maske holivudskim zvezdama!

Lakobrija je nedavno boravio u Istri, gde je bio angažovan na filmu „C. L. E. A. N.“, u kome glume holivudski glumci Tom Sajzmor i Kostas Mandilor.

„Srpski film“, „Zona mrtvih“, „Sveti Georgije ubiva aždahu“ i „Mamula“ ne bi bili tako verodostojni i jezivi da nije bilo maski i specijalnih efekata srpskog majstora Miroslava Lakobrije, koga je rad ponovo odveo i do holivudskih zvezda.

Naime, Lakobrija je nedavno boravio u Istri, gde je bio angažovan na filmu „C. L. E. A. N.“, u kome glume holivudski glumci Tom Sajzmor i Kostas Mandilor.

„C. L. E. A. N.“ nastaje pod okriljem produkcijske kuće „Drim tim pikčers“ i Vjekoslava Katušina, a koproducent je Jani Zombori Banovac iz Filmskog centra Istre, koji i glumi u filmu.

Ovaj horor sa elementima trilera i misterije prati grupu ljudi koji pokušavaju da sačuvaju živu glavu u izolovanom sanatorijumu za rehabilitaciju.

Miroslav je i ranije imao priliku da radi sa svetskim facama.

– Moj posao ima uspone i padove, ali na kraju ostaju samo lepi trenuci. Dosad sam imao najbolju saradnju na turskom hororu „Magi“. U okviru tog projekta imao sam čast da sarađujem sa Stivenom Boldvinom i Majklom Medsenom. Pred snimanje sam dolazio u Boldvinovu prikolicu, zbog žurbe sam morao sam da mu napravim masku za pet minuta, a ona se pravi skoro pola sata – ispričao Miroslav.

Lakobrija je završio dizajnersku školu u Beogradu, a zatim i Fakultet primenjenih umetnosti na odseku vajarstvo. Koosnivač je i direktor Festivala srpskog filma fantastike.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter