Izvor:
16.03.2018 u 03:12
0

DANIMA GA IŠČEKUJEMO: Evo kako treba da iskoristite slobodan dan!

Danima ga iščekujemo, a onda se najčešće dogodi da nam vikend bude žrtva prevelikih očekivanja i da smo na kraju nezadovoljniji i umorniji nego što smo bili u petak. Zato je najbolje da nedelju iskoristite za neku od sledećih stvari:

1. Porodica

Rezervišite vreme za porodicu i prijatelje. Ovo je posebno važno za one koji tokom sedmice premalo vremena posvećuju voljenim osobama.

2. Vežbajte

Svako bi preko vikenda trebalo da bude aktivan, posebno ako vežbanje zanemaruje preko sedmice. To je savršena prilika da razbistrite um i osmislite nove ideje.

3. Probudite strasti

Uspešni ljudi nedelju posvećuju stvarima koje su im važne i koje ih zabavljaju, ali i aktivnostima kojima uspostavljaju životnu ravnotežu. Pametno je deo vremena posvetiti stvarima za koje preko sedmice nemamo vremena, a koje su naša strast – na primer ljubav prema crtanju ili pisanju poezije.

4. Odmorite se

Nedeljom i Bog odmara, aman!

5. Isključite se

Tokom vikenda izbegavajte da čitate meilove. Ne morate da budete tokom celoga vikenda "isključeni", ali možete makar nedelju da izdvojite za totalni offline mod.

6. Napravite plan

Planiranje čini ljude delotvornijim, a ako to učinite u nedelju, u ponedeljak ćete biti spremniji. U glavi možete složiti raspored ne samo za nadolazeću sedmicu, već i za nadolazeće mesece.

7. Razmišljajte

Jedan deo vremena treba odvojiti za razmišljanje, ma koliko to čudno zvučalo. Razmislite o tome šta ste uradili prošle nedelje i šta biste, da imate priliku, uradili drugačije. Ovakvo preispitivanje možda deluje kao bacanje vremena, ali će vam pomoći da u budućnosti ne pravite iste greške kao u prošlosti.

Izvor: kolektiv.me
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter