Izvor:
29.07.2016 u 19:24
0

KO BI SE BRANIO: Policajka U BIKINIJU uhapsila lopova! (FOTO)

Švedsku policajku Mikaelu Kelner nije sprečilo to što je bila u bikiniju, van dužnosti, da uhapsi osumnjičenog lopova, a fotografija hapšenja preplavila je društvene mreže u Švedskoj ove nedelje.

"Moja prva intervencija u bikiniju za 11 godina policijske službe", napisala je ona uz fotografiju koju je objavila na Instagramu, prenosi AP.

Kelner je švedskom listu "Aftonbladet" rekla kako se sa tri prijateljice sunčala u sredu u stokholmskom parku kada im je prišao beskućnik koji prodaje novine. Nakon što se udaljio, policajkina prijateljica je primetila da joj je nestao telefon, pa su Kelner i druga prijateljica, takođe policajka, pojurile za njim.

Kelner kaže da ni za trenutak nije oklevala da izvrši hapšenje dok nosi bikini.

Da sam bila i potpuno gola, opet bih intervenisala – rekla je ona.

Tanjug
Foto: Pixabay/Instagram/mikaelakellner

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter