Izvor:
21.04.2018 u 20:52
0

NAJVEĆI MANIPULATORI: Ovi horoskopski znaci uvek igraju na kartu šarma!

Oni uvek igraju na kartu šarma i gotovo uvek manipulišu raznim tehnikama kako bi zadobili svoju ličnu korist.

Škorpija

Za Škorpije kažu da su majstor za neistinu. Zahvaljujući velikoj harizmi one lako osvajaju ljude, ali i manipulišu njima, toliko dobro da je teško proniknuti u njihove namere. Škorpije se često oslanjaju i na sitne laži, a toliko su dobre u tome, da često vremenom i sami zaborave šta je istina.

Blizanci

Za Blizance kažu da su najveći lažovi horoskopa. Oni to rade spontano, često se čini da se zabavljaju u toj ulozi, te ne shvataju koliko to može uticati loše po njihovu okolinu.Pripadnici ovog znaka su veoma prevrtljivi, te tada druženje sa njima može postati naporno.

Vaga

Šarmantne Vage su jedan od najmanipulativnijih znakova, a na laži se oslanjaju jako često i to rade odlično. Lako će slagati ljude iz svoje okoline – bilo da se predstavlje bolje nego što jesu, da se trenutno izvuku iz problema ili samo zbog toga da bude po njihovom.

Izvor: B92
Foto: Pixabay

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter