Izvor:
03.06.2018 u 21:42
0

NAJŠOKANTNIJI DETALJI: Iluminati se klanjaju Satani u „Tomu i Džeriju“?! (VIDEO)

Koliko vam se puta desilo da nešto gledate i da propustite najšokantniji detalj, jer vam je toliko nabijen nas nos da ga i ne konstatujete dok vam neko ne ukaže na njega?

"Tom i Džeri: Brzi i krzneni" je crtani film iz 2005. godine, jedan u nizu ostvarenja sa dva slavna lika u glavnim rolama, mačkom Tomom i mišem Džerijem.

Naslov je, kao što možete i da pretpostavite, parodija na čuvenu filmsku franšizu "The Fast and the Furious", koji je kod nas preveden kao "Paklene ulice" ili alternativno kao "Brzi i žestoki".

Radnja ovog crtaća je prosta: nakon što su u jurnjavi uništili svoju dotadašnju kuću, Tom i Džeri odlučuju da se prijave za rijaliti šou koji podrazumeva trku oko sveta, čiji pobednik osvaja novu novcijatu kuću.

Nećemo vam prepričavati čitavu radnju, uostalom, ona nije relevantna preterano za temu ovog kratkog teksta. Za nju je bitan samo jedan detalj: trenutak kada ova dva heroja bezbrojnih detinjstava dolaze kod šefa izmišljene produkcijske kuće u nameri da uđu u nadmetanje.

Tu se dešava nešto jako neobično: pojavljuje se satanoliki "Predsednik Holivuda", koji je zapravo karikaturna verzija Džozefa Barbere, jednog od dvojice tvoraca ne samo Toma i Džerija već i slavne kuće "Hana-Barbera" (koja nam je podarila nepreglednu plejadu crtanih junaka).

Šef i njegov pomoćnik se klanjaju tom "Predsedniku Holivuda", tu je mnoštvo "masonske" i "iluminatske" simbolike i… uostalom, pogledajte klip.

Ne znamo tačno šta su hteli ovim da postignu, ali je toliko očigledno i neprikriveno da smo ubeđeni da su jednostavno hteli da se našale na račun teoretičara zavere (koji su se, naravno, upecali, i sada ovo koriste kao dokaz istinitosti svojih ubeđenja).

Procenite sami.

Telegraf.rs
Foto: Youtube-printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter