Izvor:
24.06.2018 u 15:11
0

PISMO IZ BUDUĆNOSTI: Izaberi goluba i saznaj šta će ti se desiti u naredna tri dana!

Golub vam je doneo divno pismo iz budućnosti! Odaberite jednog goluba i saznajte šta će se dogoditi u sledeća 3 dana. To će se ostvariti ako verujete i strpljivo čekate. Uveravamo vas, poruka će biti pozitivna.

Pogledajte golubove, zatvorite oči i odaberite intuitivno.

Golub 1: Obilje

Vi ste srećna i dovoljno snažna osoba. Ponekad ćete se suočiti s poteškoćama, ali to će vas učiniti jačom osobom. Ne dopustite da netko utiče na vas i uništi vaše planove.

Uostalom, imate snagu unutar sebe, što će vam pomoći da postignete svoje ciljeve, piše Spirtual posts. Volite život i uživajte u svakom trenutku. Verujte u sebe i dobre stvari će doći u vaš život.

Golub 2: Snaga

Vaša snaga je u vašoj čistoj ljubavi. Vi ste osetljiva i komunikativna osoba. Ove osobine će vam pomoći mnogo više nego što ste očekivali na početku. Budite samouvereni i dobićete ono što zaslužujete. Nemojte odustati.

Sve će se dogoditi u svoje vreme. Nemojte izgubiti nadu, nemojte prestati da se borite za svoje snove. Svemir je spreman da vam da ono što ste tražili.

Golub 3: Nada

Po prirodi, vi ste vrlo ljubazni i velikodušni. Uvek radite puno toga za druge i spremni ste da pomognete svima kojima je potrebna pomoć. Sada je vreme da dobijete nagradu za svoj trud. Dobre stvari i događaji dolaze u vaš život.

Ali za to morate dopustiti Svemiru da vas vodi. Otvorite ruke i osetite se dostojnima ljubavi, uspeha i sreće. Bićete nagrađeni!

Besno pile
Foto: Printskrin

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter