Izvor:
21.09.2016 u 23:27
0

OTKUD NJIH TROJE ZAJEDNO? Bivši učesnik IZNENADIO sve, a nekome će biti KRIVO zbog ovog susreta! (FOTO)

Poznato je da se učesnik rijaliti programa "Parovi" Vitomir Tomić druži sa većinom bivših cimera iz luksuzne vile, a ovaj put je pokazao da se druži i sa Ivonom Paunović, devojkom koja je pred kraj ušla u rijaliti i zadobila mnogo prijatelja.

Njih dvoje, ali i jedna verna gledateljka "Parova" Violeta koja se uključivala u emisije kako bi pozdravila svoje favorite, sedeli su u jednom beogradskom kafiću, a sudeći prema fotografiji, oni su se super proveli. Inače, sa Ivonom se druže i Marko i Nikola, pa pretpostavljamo da će im biti krivo što nisu sa njima.

HappyTv.rs
Foto: Facebook/Vitomir Tomic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter