Izvor: Tanjug
24.06.2021 u 10:53
0

MINISTAR VULIN: Bezbednost Beograđana je uvek prioritet!

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin rekao je danas da je bezbednost i sigurnost običnog čoveka prioritet rada kada se radi o zadacima u borbi protiv organizovanog i uličnog kriminala, saopštio je MUP.

VAŽNO

PREMIJERKA BRNABIĆ ZA HAPPY TV: Evropska Unija nije očekivala da će Srbija ovoliko da napreduje!

POSLANICA BUNDESTAGA: Nemačka se sprema ZA RAT sa Rusijom!

BAKIR OPET GURA „PRST U OKO“: Srbija nema pravo da vlada nad Kosovom!

HRVATI POKUŠAVAJU DA SAKRIJU USTAŠLUK! Negiraju činjenicu da su partizani bili Srbi!

PREDSEDNIK KOMITETA RUSKE DUME: Crna Gora Rezolucijom o Srebrenici rizikuje UNUTARSRPSKI RASKOL!

Na sastanku sa načelnikom policijske uprave za grad Beograd Veselinom Milićem i ostalim rukovodiocima beogradskog UKP-a, Vulin je razmatrao dalje korake u borbi protiv kriminala i bezbednosti u Beogradu koji je ujedno i najveći i najnaseljeniji grad u Srbiji.

– Bezbednost i sigurnost običnog čoveka mora biti prioritet našeg rada. Kao što snažno pristupamo razbijanju organizovanog kriminala, kriminalnih grupa, baš tako snažno i posvećeno moramo i da pristupamo razbijanju uličnog kriminala. Ne postoji krupan i sitan kriminal, osećaj sigurnosti kod običnih ljudi je jedino merilo da li radimo dobro ili ne – rekao je Vulin tokom sastanka.

Istakao je takođe da se mora održavati visok stepen bezbednosti Beograđana i njihove imovine.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter