Izvor:
31.01.2017 u 08:55
0

Digla se prašina nakon „Poligrafa“: Aleksandra strahuje za Teodoru nakon što je ona priznala da …

U večerašnjem "Poligrafu" Teodora Radojičić je odogovarala na najintrigantija pitanja iz svog života.

Pored pitanja o odonosu sa majkom, abortusu, odnosu sa mužem i pokušaju samoubistva Radojičićeva je odgovorila na mnogo ekstremnija pitanja i to potpuno iskreno. Da li je bila umešana u kontroverzne radnje kako bi preživela,da li joj je uperen pištolj u glavu, kao i kako je zaradila 50.000 evra, učesnica je odgovrila kao od šale.

Aleksandra Subotić je skrenula pažnju drugarici da ne bi trebala da ide toliko daleko i saopštava sve detalje, kako joj se ne bi obilo o glavu kada napusti rijaliti. Dve takmičarke su ušle u kraći verbalni duel, iako poznate po dobrim odnosim iz prethodnog rijaltiija na Happy televitiji. Nakon nekog vremena su se smirile strasti, a Teodora je objasnila da ona nema razloga da se plaše.

Kako biste saznali sve detalje iz najaktuelnijeg rijaltija u regionu ostanite uz happytv.rs.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter