Izvor:
31.01.2017 u 14:10
0

Hitan APEL iz patrole hitne pomoći: Nada Macura reagovala na ono što su uradili učesnici „Parova“, pa im poručila da…

Ni ova sezona rijalitija "Parovi" ne prolazi bez intimnih druženja, a led su probili starleta Tijana Ajfon i izvesni Dragan Tošić.

Njihova akcija odvila se u tuš kabini i to pod dejstvom alkohola, a Nada Macura uputila je apel na sve njih kada su u pitanju seksualni odnosi i čuvanje zdravlja.

Nadam se da starlete u "Parovima" nisu toliko razvratne da imaju slobodan seks i slobodan izbor partnera. Apelujem na učesnike rijalitija da imaju siguran seks, odnosno da obavezno koriste zaštitu – rekla je Nada za Alo!, u nadi da će produkcija učesnicima obezbediti kondome.

Macura je takođe objasnila od čega bi ukućani vile u Zemunu trebalo da se suzdržavaju.

Nisam videla neke znake depresije ili uopšte neko emotivno posrnuće koje bi učesnike navelo na agresivnost. Znaju zašto su ušli, tamo su da zarade i nema potrebe ni za kakvom depresijom. Ono što sam videla, a što mi smeta, jeste da mnogo puše. Pušenje je zabranjeno i to ne treba da ide u javnost – ističe portparolka Hitne pomoći.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter