Izvor: HAPPYBSC
22.06.2020 u 22:30
0

U ĆIRILICI RECEPT ZA BUDUĆNOST: OD NAŠE UNUTRAŠNJE SNAGE I STABILNOSTI ZAVISI SVE!

– U Hrvatskoj između SDP-a i HDZ-a imate suštinsko razumevanje. I oni su imali strašan građanski rat pa se razumeju – istakao je Peđa Marković u Ćirilici. Moguć je nacionalni konsenzus čak i sa nasleđem građanskog rata, a kod nas su neke struje kao Vuk Drašković previše naglašavale građanski rat.

– Čovek koji je predsednik države ide na pregovore da izvuče što može da izvuče, a mi ga unapred optužujemo da je izdao Kosovo – dodao je Ljubiša Ristić.

– Od naše unutrašnje snage i stabilnosti zavisi sve – dodao je Peđa Marković.

– Kako da ponovo srpski model bude privlačan – pitao je domaćin Marić.

– Tako da zemlja ojača privredno i kulturno – rekao je Peđa Marković. Demokratija ide automatski sa privrednim razvojem.

– Mi smo u zajedničkoj državi bili 70 godina za Zagrebom – dodao je Čeda Antić.

– Albancima bi trebalo da bude ugodno u državi sa nama. Država se drži snagom kulture i privrede, laž je da je tajna policija držala Albance pod kontrolom – objasnio je istoričar Peđa Marković.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter