Izvor:
09.03.2017 u 00:05
0

Izgleda kao mala kuća na točkovima: NJENA UNUTRAŠNJOST ODUZIMA DAH! (VIDEO)

Par iz Aljaske, Ana Vajt i njen muž su zajedno sagradili ovu malenu kuću, ali ona i nije toliko obična koliko mislite. Ana je svoj život provela u nerazvijenom delu Aljaske, gde nije bilo čak ni prodavnice, tako da je navikla da bude skromna i da ne zahteva puno.

Njihov novi dom je pun iznenađenja.

Za sve postoji kutak i sve je na svom mestu, zahvaljujući Aninoj praktičnosti i načinu rešavanja problema. Ana takođe uređuje kuće i drugima i to na način koji oni žele, tako da zadovolji sve njihove potrebe i zahteve. Ukoliko je u najmanjoj kući potrebno napraviti prostor za goste, za Anu to nije nemoguće.

U takvim prostorima ona uspeva da smesti i mašinu za veš, pa čak i krevet na sprat.

Ovaj divni enterijer ne možemo da opišemo rečima, zato pogledajte u videu kako to zaista izgleda.

Virealno.com
Foto: YouTube Printscreen/Ana White

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter