Izvor:
24.03.2017 u 18:00
0

Nostradamusovo proročanstvo: EVO ŠTA JE REKAO ZA ZAPAD I HILARI KLINTON

Najslavniji prorok ikada, kontroverzni Nostradamus, svojim zagonetnim predviđanjima intrigira svet već vekovima. Stručnjaci koji se bave tumačenjem i odgonetanjem njegovih proročkih stihova tvrde da je predvideo i dolazak Donalda Trampa na vlast u Ameriku, ovo su predviđanja koja se, po njihovom mišljenju, odnose na 2017. godinu. Najzanimljivije je ono koje se odnosi na propast Zapada i na mejlove Hilari Klinton koje je objavio Vikliks ("Kraljevski skandal")

Evo, dakle, šta nas čeka do kraja 2017. godine. Prenosimo vam Nostradamuosve proročke stihove i moguća tumačenja:

.

Poplave i suša

"40 godina duga neće biti viđena. 40 godina će biti viđena svaki dan. Suhe zemlje će biti sve više, a i velikih poplava kad duga bude viđena"

Grmljavina i konflikti

"Velik čovjek će pasti u danu od snažnog udara groma. Zao čin proreknut je od nositelja peticije. Prema predviđanju, drugi će pasti u noćnim satima. Konflikti u Remusu u Francuskoj i Londonu, a kaos u Toskani"

Bitka u suton

"Ne tako dugo, prije nego što sunce zađe, bitka će započeti. Velika će nacija biti nesigurna. Savladani, morska luka neće dati odgovor, most i grob će biti u stranim zemljama"

Kraljevski skandal

"Pisma su pronađena u kraljevskoj škrinji bez potpisa i imena autora. Prevara će prikriti ponude tako da ne saznaju tko je ljubavnik"

Neobična verzija životinjske farme

"Lisica će biti izabrana, a da ne izgovori nijednu riječ, glumeći svetost u javnosti nakon čega će ni iz čega postati tiranin, stavljajući nogu na grlo najvećim ljudima"

Oslabljeni zapad

"Dva puta postavljen i dva puta oboren Istok će također oslabiti Zapad. Njegov protivnik, nakon nekoliko bitaka progonjen morem, past će u vrijeme prijeke potrebe"

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter