Izvor:
27.03.2017 u 02:55
0

HRABROST ILI LUDOST? Suprostavio se krokodilu kako bi zaštitio devojku! (video)

Li de Po (18) skoro je ostao bez ruke nakon što je skočio u reku u severnom Kvinslendu u Australiji kako bi se porvao sa krokodilom.

Mladić je uskočio u ralje, preko tri metra velikom krokodilu, kako bi zadivio turistkinju Sofi Peterson, koja ga je izazvala na skok.

Li je imao sreće što je izbegao iz ralja velikog aligatora, oslobodio se udarivši krokodila u lice, nakon što mu je ovaj zagrizao ruku te ga je pokušao udaviti u poznatom smrtonosnom okretu pod vodom.

Uprkos mladićevom herojskom činu, gospođica Peterson nije bila previše impresionirana, te je svom udvaraču rekla: "Borba sa životinjama mi nije uzbudljiva".

Njena izjava nije obeshrabrila očaranog Lija koji je izjavio da je i dalje opčinjen mladom turistkinjom.

Bolničar Nil Nobl izjavio je kako je ovaj mladić imao sreće što je uspeo da pobegne iz krokodilovih ralja, jer su posledice mogle da budu fatalne.

Brenton Džendžmi, vlasnik jedne lokalne turističke agencije specijalizovane za obilaske divljih životinja, rekao je da je krokodil bio veliki tri i po do četiri metra, te da je već neko vreme prisutan u ovoj reci.

Takođe je dodao da je mladića mogla da napadne i ajkula, koje su takođe česte u tom području.

Alo
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter