Izvor:
30.04.2017 u 14:52
0

SVE PRŠTALO OD LJUBAVI! Nina Lečić u strasnom poljupcu sa 6 godina mlađim teniserom Filipom Krajinovićem! (FOTO)

Nina Radulović eks Lečić i Filip Krajinović uživaju u ljubavi koju više ni ne kriju od okoline!

Naime, njih dvoje uživali su u Filipovom rodnom mestu Somboru gde su sa njegovim prijateljima izašli u provod.

Kako su mislili da su daleko od Beograda u kom vrebaju paparaci, Nina i Filip prepustili su se strastima, pa su tako naočigled svih razmenjivali zagrljaje, ali i strasne poljupce!

Njihove fotografije završile su i na Fejsbuk stranici kafane “Džentlmen i dama”, u Somboru, u koju su izašli, a iako su vrlo brzo skinute nisu nestale sa društvenih mreža.

Podsetimo, Nina i Branislav 4. novembra 2016. godine izdali su zajedničko saopštenje u kojem su naveli da se razvode. Voditeljka i glumac rastali su se posle 8 godina zajedničkog života, a iz braka imaju sina Lava. Nina i Filip prvi put su uslikani u istom društvu za doček Nove godine u Beogradu, a od tadapa do danas nijedno od njih nije se oglasilo povodom veze.

Izvor: Telegraf
Foto: Facebook/Kafanica Dzentlmen & Dama – Sombor

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter