Izvor: Tanjug
28.07.2021 u 13:41
0

VUČEVIĆ ugostio u Novom Sadu ambasadora Holandije

 Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević i ambasador Holandije Jost Reinvhed složili su se danas da projekat Evropska prestonica kulture doprinosi razvoju nosioca te titule, ali i regiona, podstičući saradnju i aktivnosti mnogih gradova i sredina koje se tako povezuju.

VAŽNO:

ŠAPIĆ UPUTIO APEL REGIONU U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: „Ukoliko budemo shvatili benefite trgovine i komunikacije onda će biti i mira!“

DAČIĆ O SRAMNOM PREDLOGU INCKA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija može da donese ZAKON O PORICANJU ZABRANE PRIZNAVANJA GENOCIDA – ali ovo je udar na ceo region i urušavanje Dejtona!

DARKO MLADIĆ U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Inckov zakon je POLITIČKA PSIHOLOŠKA OPERACIJA – istinu moramo da branimo najoštrijim sredstvima!

HAOS NA PRIŠTINSKOM AERODROMU: Kvar na avionu izazvao opštu paniku među putnicima

Vučević je poželeo dobrodošlicu ambasadoru i rekao da Novi Sad vodi aktivnu međunarodnu i međugradsku saradnju.

„Novi Sad je svetao primer evropskih vrednosti kao grad istinskog multikulturalizma koji neguje različitost, a to što je izabran za Omladinsku prestonicu Evrope i Evropsku prestonicu kulture samo govori u prilog toj neoborivoj činjenici“, rekao je Vučević.

Sagovornici su ocenili i da stabilna politička situacija, nastavak reformi i snažna ekonomija predstavljaju osnovne uslove za napredak, a evropski put kao najbolji način da Srbija maksimalno iskoristi brojne potencijale, te da standard građana bude na mnogo višem nivou.

Vučević je istakao da Novi Sad kao lokalna samouprava nastoji da pruži što veći doprinos pozitivnim promenama koje sprovodi Vlada Srbije.

Kreiranje industrijskih zona i povoljnog poslovnog okruženja kao i otvaranje novih radnih mesta, prioritet su lokalne administracije, naglasio je gradonačelnik, a cilj i Novog Sada i Republike Srbije jeste da motivišu mlade da ostanu u svojoj zemlji, koja će jedino na taj način biti mnogo jača na svim poljima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter