Izvor: tanjug
14.08.2021 u 14:08
0

IRAN: Jednonedeljno zatvaranje zbog porasta broja zaraženih!

Iran će uvesti jednonedeljno zatvaranje i zabranu putovanja u trenutku kada raste broj zaraženih od kovid-19 u zemlji koja je najteže pogođena na Bliskom istoku, javila je danas iranska državna televizija.

Sva neesencijalna preduzeća i kancelarije moraće da prestanu sa radom u celoj zemlji od ponedeljka do 21. avgusta, kako bi se obuzdala visoko zarazna delta varijanta korona virusa, preneo je AP.

Vlasti su, takođe, uvele zabranu vožnje od nedelje do 27. avgusta, osim za esencijalna vozila.

VAŽNO:

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS OBILAZI GRADILIŠTE NOVE KOVID BOLNICE U NOVOM SADU

AMSS: Danas se očekuje pojačan saobraćaj i zadržavanja na graničnim prelazima!

VREMENASKA PROGNOZA ZA SUBOTU 14. AVGUST: Danas veoma toplo sa temperaturom oko 35 stepeni!

HOSPITALIZOVAN LANE GUTOVIĆ: Glumac zadržan na VMA

SAZNAJTE PRVI U „VIKEND JUTRU“: Sve o vakcinaciji dece! Sve više PREVARENIH TURISTA u Srbiji! Zašto je sve veći broj mladih suicidno?

– Svi putevi će biti zatvoreni, osim za kamione koji prevoze hranu i osnovnu robu i vozila hitne pomoći. Ova zabrana saobraćaja biće vrlo strogo nametnut- rekao je za medije Alireza Raisi, portparol nacionalne radne grupe za borbu protiv korona virusa.

Vlasti će dozvoliti okupljanja na otvorenom samo za predstojeće ceremonije sahranjivanja šiitskih muslimana, rekao je Raisi.

Ministarstvo zdravlja saopštilo je da je u protekla 24 časa zaraženo još 29.700 ljudi, dok je 466 osoba preminulo od korona virusa.

Ukupan broj smrtnih slučajeva iznosi 97.208.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter