Izvor: tanjug
14.08.2021 u 15:52
0

PUTIN ZABRINUT: Razmere prirodnih katastrofa u Rusiji bez presedana

Predsednik Rusije Vladimir Putin ocenio je danas, tokom sastanka o rešavanju posledica poplava i požara u brojnim ruskim regionima, da su trenutne razmere prirodnih katastrofa u nekim delovima zemlje do sada nezabeležene.

VAŽNO:

ALEKSANDAR VUČIĆ DANAS OBILAZI GRADILIŠTE NOVE KOVID BOLNICE U NOVOM SADU

AMSS: Danas se očekuje pojačan saobraćaj i zadržavanja na graničnim prelazima!

VREMENASKA PROGNOZA ZA SUBOTU 14. AVGUST: Danas veoma toplo sa temperaturom oko 35 stepeni!

SAZNAJTE PRVI U „VIKEND JUTRU“: Sve o vakcinaciji dece! Sve više PREVARENIH TURISTA u Srbiji! Zašto je sve veći broj mladih suicidno?

-Pre svega, razmotrićemo situaciju sa požarima u Jakutiji, a takođe i oko poplavljenih naseljenih područja Krima i Krasnodarske oblasti -rekao je na početku sastanka ruski predsednik. 

On je naglasio da sve ukazuje da su razmere prirodnih katastrofa u zemlji apsolutno bez presedana i kao primer naveo da su na jugu zabeležene mesečne padavine u roku od nekoliko sati, dok su u Sibiru, na Dalekom istoku, ekološki, klimatski i atmosferski uslovi takvi da se požari brzo šire usred suše i udara vetra.

PROČITAJTE JOŠ:

KON poručuje: Neophodno ponovo razmatranje POOŠTRAVANJA MERA!

„LUCIFER“ HARA EVROPOM! Nastale „KLIMATSKE IZBEGLICE“: Pada se od vrućine, u tržnim centrima se traži spas!

EPIDEMILOŠKA SITUACIJA U CRNOJ GORI: Još 354 zaraženih, nema preminulih!

Ruske vlasti su danas potvrdile da je zbog poplava, prouzrokovanih obilnim kišama, na jugu Rusije evakuisano više od 1.500 ljudi.

Meteorolozi prognoziraju nastavak obilnih padavina na jugu Rusije, a iz lokalnog Centra za vanredne situacije je saopšteno da je zbog poplava prekinut saobraćaj na autoputu koji povezuje crnomorski lučki grad Novorosijsk sa lukom Kerč u Azovskom moru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter