Izvor: Tanjug
14.08.2021 u 16:03
0

POPLAVE U RUSIJI: Evakuisano 1.500 ljudi

 Vlasti su danas potvrdile da je zbog poplava, prouzrokovanih obilnim kišama, na jugu Rusije evakuisano više od 1.500 ljudi.

PROČITAJTE JOŠ:

KON poručuje: Neophodno ponovo razmatranje POOŠTRAVANJA MERA!

„LUCIFER“ HARA EVROPOM! Nastale „KLIMATSKE IZBEGLICE“: Pada se od vrućine, u tržnim centrima se traži spas!

EPIDEMILOŠKA SITUACIJA U CRNOJ GORI: Još 354 zaraženih, nema preminulih!

SAD: Pucnjava u Alburkerkiju, ubijen 30- godišnji kriminalac!

Vlasti regiona Krasnodar saopštile su da je više od 1.400 kuća poplavljeno, nakon oluja i obilnih kiša koje su ove nedelje zahvatile to područje, a bez struje je ostalo oko 108.000 stanovnika u 11 naselja.

Regionalni štab za vanredne situacije saopštio je da je ukupno 1.531 osoba evakuisana, a nakon poplave u odmaralištu Anapa koje je najgore pogođeno, nastavljena je spasilačka operacija u kojoj je do sada u privremena skloništa evakuisano 458 ljudi.

Meteorolozi prognoziraju nastavak obilnih padavina na jugu Rusije, a iz lokalnog Centra za vanredne situacije je saopšteno da je zbog poplava prekinut saobraćaj na autoputu koji povezuje crnomorski lučki grad Novorosijsk sa lukom Kerč u Azovskom moru.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter