Izvor: Happy BSC
21.08.2021 u 19:00
0

LEPA, A SAMA : Na ovo Naidino izdanje su svi ljubomorni! (foto)

Bivša učesnica Parova, Naida Gadžo je ovo leto odlučila da provede u Španiji.

Njeno izdanje nikog ne ostavlja ravnodušnim.

VAŽNO:

VUČIĆ OBIŠAO RADOVE NA ISTOKU SRBIJE: Ovo je biser Evrope, zato hoćemo i puteve na Kosovu – dovezli smo mašine, a oni poslali snage da BIJU NAŠE RADNIKE! (VIDEO)

ŠEŠELJ ZA HAPPY TV – POSLAO ŽESTOKU PORUKU: Jednom će Srbija da se vrati na Kosovo, to je naš zavet – a OVO im ja garantujem!

KON ZA „TELEMASTER“ NA TV HAPPY: Apelujem na vakcinaciju dece starije od 12 godina, potpuno je efikasna!

NAJNOVIJA VEST: Preminulih 11 od korone!

Ono što je zabrinjavajuće je da je još uvek sama, ili ga bar vešto krije. Velika he zavodnica, pa je čudno da još uvek živi život solo devojke.

Pogledajte fotografije, nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Detalji uvek na Happy BSC portalu

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter