Izvor:
21.12.2018 u 00:24
0

NAKON OVOG SAZNANJA, USLEDIO TAJAC U VILI: Coki kasni 50 dana, Lakić šokirao izjavom! Nećete verovati šta je priznao! (FOTO)

Na programu srećne televizije počinje emsiija "Roditeljski sastanak", roditelji su stigli i spremni su da svojoj deci da predoče greške koje su imali u predhodnom periodu.

Voditeljka Anđela Lakićević je objavila da takmičarki Aleksandri Tasić Coki kasni čak 50 dana!

Ona se tim povodom obratila Nikoli Lakiću upitavši da li ga to brine kao muškarca, s obzirom na njihov nedavni krah u vezi.

Sad me trenutno iskreno i brine. Ne znam kako na to da gledam, s obzirom da smo radili na tome i da se volim, naravno da bih bio najsrećniji. Ali u ovakvim situacijama, što smo se razdvojili i tako je najbolje u rijalitiju, da se ne stresiramo. Možda i ne bih bio srećan, ja moram da budem iskren i sve me ovo zbunjuje i nije mi svejedno i nije mi lako – priznao je Lakić

Sve vesti pratite na happytv.rs!

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter