Izvor:
01.01.2019 u 14:21
0

IVAN OPLEO PO NEVENI: Ti u mene gledaš kao u IKONU!

Ivan Marinković je žestoko zaratio sa svojom drugaricom Nevenom Kalever i to sve zbog njene majke Alje.

-Alja ima sličan stav kao Nadica, kao što je rekla da neće više doći a opet je došla. Samim tim je pokazala sve. Stajala je u jednom mestu kao neki don, kome su svi prilazili. Ja sam prišao Alji i dopustio da mi ona kaže šta misli o meni. Ona je rekla da u svačijim očima vidi ko je kakav a ja sam baš video kakva je ona. Nisam znao da ću tako brzo dobiti potvrdu onoga što mislim. Nevena ti si se promenila, ti si svesno ušla u krilo Ivanu Marinkoviću i bila si šatro moja drugarica. Ja se nikada nisam družio sa tobom a ti si se družila sa mnom, gldedala si u mene kao u ikonu. Rekla si da sam ja jedina osoba koja može da te zasmeje, a sada se to navodno promenilo. Moguće da si sad umislila da sti stala na noge pa ti ja ne trebam-rekao je Ivan.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter