Izvor:
01.01.2019 u 16:13
0

PAŽLJIVO BIRAM SA KIM ĆU DA SE DRUŽIM: Enisa oplela po Ilijani! Kada sazna za OVO nastaće haos!

Takmičari su ovog popodneva pod utiskom jučerašnje novogodišnje žurke koja je bez sumnje pomerila sve granice rijaliti formata "Parovi", ali i gledanosti.

Enisa Bajramović se sinoć nije odvajala od svog dečka Gorana Vujičića Vuye, a ovaj par je još jednom potvrdio koliko je njihova veza jaka i stabilna.

Vuya i Enisa su se u jednom trenutku osamili u sobi, kako bi se prepustili strastima pod "jorgan planinom".

Bajramovićeva retko komentariše svoje cimere, ali danas je raspoložena da pojedincima uputi oprečni komentar, ali iza njihovih leđa.

Enisa je u razgovoru sa Voljenkom Ilić i Vuyom otkrila da sa Ilijanom Vagić ne želi da ima nikakvu komunikaciju jer joj njena energija ne odgovara:

– Nemam o čemu da pričam sa tom devojkom.Nas dve nemamo nijednu zajedničku temu.Ja biram sa kim ću da sedim i da se družim, a ona svakako nije neko sa kim bih bila bliska –

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter