Izvor:
02.04.2019 u 13:55
0

U DOBRIM ODNOSIMA: Mnogi su očekivali rat između njih, ali Ana Kokić i Nikola Rađen su bez problema javno uradili OVO!

Nakon što su Ana Kokić i Nikola Rađen stavili tačku na svoj brak, nakon izdatog saopštenja, o tome više nisu govorili.Dok se pevačica posvetila radu u studiju na novim pesmama, poznati vaterpolista nastavio je sa svojim klupskim obavezama u Moskvi.

Dnevne novine prenele su Nikolinu izjavu, da o prevari nikad nije bilo reči i da ne razmišlja o narednom braku. Međutim, u subotu su oboje viđeni u noćnom provodu. Dok je Nikola slavio pobedu u jednom beogradskom klubu, Ana je bila na partiju, u društvu prijateljica.

Pevačica je otkrila, u jednoj televizijskoj emisiji, da su njihove kćerkice Nina i Tea krenule tatinim stopama, međutim, umesto vodenih sportova, opredelile su se za – odbojku.

Posvećene su sportu, što mi je drago jer je sport važan za psihički i fizički razvoj – kaže Ana.

Ono, što je malo ko očekivao je da su Nikola i Ana u dobrim odnosima, kao i da često idu na utakmice svojih naslednica.

Njima je drago kada dođemo na utakmicu, iako naše prisustvo može da ih dekoncentriše – zaključila je pevačica.

Kurir
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter