Izvor:
27.05.2019 u 17:25
0

VESNA LIKOVALA ODLUKU PRODUKCIJE: Zaslužili smo hiljadu i po evra kao NAGRADU!

Vesna Rivas je prokomentarisala odluku koju je Produkcija donel aprethodne noći o smanjenju kazna sa 50.000 na 39.000 eura.

– Gledaoci su besni i razočarani kakva se gamad nakotila, ali možda to nekoga i zabavlja. Vidim da nam nagrada pada, lično bih bila zadovoljna da je i manje. Mi ovde imamo svi honorare i treba da se brinemo o tome da nemamo kazne, nagrada je volja naših sponzora. zaslužili smo hiljadu i po eura da bude, to je prava cifra i da podelimo po 100 evrića kad završimo u finalu. Ovaj lejzilebović Ivan marinković ovde prespava, jede, i traži nagradu što je pijan i polupa pola kuća. – rekao je Vesna.

Happytv.rs
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter