Izvor:
03.11.2019 u 13:44
0

PRVO IH JE KOMBINOVAO, A SAD SE KONAČNO SKRASIO: Mastor NAPOKON izabrao svoju mirnu luku! (FOTO)

Luda žurka u najglamuroznijoj vili na Balkanu je u toku. Vesela atmosfera i fantastična muzika uticali su na emocije i raspoloženje takmičara.

Džonatan Mastor se ne odvaja od svoje lepše polovine Kristine Ružić, iako je pokušavao i signalizirao da će njeno mesto neko uskoro da zameni.

Strasno se ljudio sa novom takmičakom Leontinom Mirković, i svi su pomislili da će misteriozna plavuša uspeti da osvoji srce ovog zavodnika.

Pažnju mu je po svemu sudeci zadržala veoma kratko, pa se uputio na "treću adresu" po redu kod Snežane Jovičić.

Ni to nije dugo potrajalo jer je Kristina odlučna da zadrži Mastrora, na samom početku njihove debate svojoj pojavom sasekla u korenu dalju komunikaciju između ova dva takmičara.

Poljubac sa Leontinom i flertovanje sa Snežom, Kristini definitivno ne predstavljaju probleme, očarana Mastorom pokazuje da je spremna sve da mu oprosti!

PAVAO I JELENA GOLUBOVIĆ PONOVO U AKCIJI: Ćaskanje u KREVETU, a potom je usledilo OVO! (FOTO, VIDEO)

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter