Izvor: Happy BSC
10.05.2020 u 08:07
0

POTPUNO VAN SEBE: ATINA DOŽIVELA NERVNI SLOM, OVE REČI SU JE POTPUNO DOTUKLE! (FOTO)

Učesnica Parova, Atina Ferari Marković, doživela je nervni slom dok se svađala sa Pavaom Vladilom! Naime, on je najpre rekao da mu se ne sviđa što je dopustila da je Ivan Marinković ponizi i da sa takvom ženom nikada ne bi mogao da bude!

Nisam trebala da se rukujem sa Ivanom jer kada smo se rukovali on je rekao kako sam ja njegov produkt i da je od mene napravio rijaliti igrača! – rekla je pomalo tužno Atina!

-On je na taj način uzdigao sebe, dok je tebe bez pardona ponizio! Moraš da shvatih da je on odličan u tome! Nikada ne bi mogao da budem sa devojkom koja dopušta da je drugi ponižavaju! – uzvratio je Pavao!

Ne možeš tako da pričaš, ispala sam čovek što je on iskoristio, to nije normalno! – skoro kroz suze je rekla Atina!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter