Izvor: Blic.rs
13.06.2020 u 22:27
0

STRAVIČNA NESREĆA: DŽUDO REPREZENTATIVAC izgubio život! (FOTO)

Nekadašnji džudo reprezentativac Bosne i Hercegovine Elmedin Hećo izgubio je život u stravičnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu M-17 na teritoriji opštine Hadžići.

– Samo da se današnji dan završi. Nažalost, danas još jedna tužna vijest pogodila je džudo zajednicu. Naš džudista i bivši reprezentativac Elmedin Hećo izgubio je život… – napisala je Arijana Jaha, generalna sekretarka JSBiH.

OVO MORATE PROČITATI

HOROR U ALEKSANDROVCU: Damir (19) nožem više puta izbo TRUDNU SUPRUGU!

EKOLOŠKE ORGANIZACIJE BRANE REKE STARE PLANINE: Protest ispred Vlade Srbije

SRPSKA PRAVOSLAVNA CRKVA POSTAVILA ULTIMATUM MILU: Čeka se na rešavanje ZAKONA O SLOBODI VEROISPOVESTI

KISIĆ-TEPAVČEVIĆ: Mladi su se mnogo opustili, zato je sve više novoobolelih od korone!

TRANSPARENT S POZIVOM NA NASILJE NAD SRPSKIM ŽENAMA I DECOM! Predsednik Hrvatske: To je govor mržnje!

DIRLJIVA ISPOVEST SRBINA KOJI ŽIVI U SAD-u: Sine, da li bi se ti mogao vratiti da živiš ovde?

Podsjetimo, policija Kantona Sarajevo je u 14.50 sati obaveštena da se dogodila saobraćajna nezgoda sa smrtnim posledicama na magistralnom putu M-17, u mjestu Vukovići, na putu prema Ivan Sedlu, područje opštine Hadžići, prenose mediji.

– Na mesto događaja odmah su upućene policijske patrole koje su potvrdile navode prijave, te je konstatovano da su u saobraćajnoj nezgodi učestvovali jedan motor i jedno putničko motorno vozilo – saopšteno je iz MUP KS.

Ekipa Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Kantona Sarajevo je takođe obaveštena i izlaskom na mesto događaja konstatovana je smrt oba vozača.

Saobraćaj na ovom delu puta je u potpunosti obustavljen do završetka uviđaja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter