Izvor: Tanjug
15.06.2020 u 21:34
0

SZO UPOZORAVA: Svakodnevno se koronom zarazi više od 100.000 ljudi!

Direktor Svetske zdravstvene organizacije Tedros Adanom Gebrejesus rekao je danas da se u poslednje dve nedelje svakoga dana belezi više od 100.000 potvrđenih slučajeva koronavirusa širom sveta.

OVO MORATE PROČITATI

SAVIĆIMA VRAĆAJU USVOJENU DEVOJČICU! Nove informacije iz subotičkog Centra za socijalni rad!

DŽORDŽ SOROŠ RASKRINKAN U BRUKLINU Milijarderova advokatica, u palestinskoj uniformi, palila policajce (VIDEO)

GRČKA POLICIJA ZVANIČNO: Državljani Srbije ne mogu u Grčku ni preko Bugarske!

ZA DLAKU IZBEGLI TRAGEDIJU: Mališani su mazili vlasničkog psa, a onda ga je neko pred njima UBIO PUCNJEM IZ PUŠKE

I BUGARI POTVRDILI: Granica sa GRČKOM otvorena samo za DRŽAVLJANE EU

On je poručio zemljama koje su obuzdale prenošenje virusa da moraju biti u pripravnosti zbog mogućnosti ponovnog porasta broja slučajeva.

Tedros je ukazao i novi niz slučajeva u Pekingu, koji je povezao više od 50 dana bez novih slučajeva kovid-19, i rekao da se poreklo nove serije slučajeva istražuje.

I OVO ĆE VAS INTERESOVATI

TENISERI ZAPALILI BEOGRAD U NOĆNOM PROVODU: Atmosfera za pamćenje (FOTO)

FOTOGRAFIJA KOJA JE OBIŠLA SVET: Afrikanac spasao belca od pobesnelih ultradesničara (FOTO)

PALA JE ODLUKA: VAR stiže u Srbiju, zna se tačno i kad

MRAČNA PROGNOZA ČUVENOG ASTROLOGA:Čuvajte se, čeka nas dva meseca pakla! (VIDEO)

Majkl Rajan, šef SZO za vanredne situacije, rekao je da je zdravstvena agencija UN ponudila dodatnu pomoć kineskim vlastima i da bi SZO mogao da pojača svoj tim u Kini narednih dana dok istraga napreduje.

Tedros je primetio da su bila potrebna dva meseca da se dostigne prvih 100.000 prijavljenih slučajeva, a sada to je dnevna norma. Skoro tri četvrtine novih slučajeva svakog dana dolazi iz 10 zemalja, uglavnom iz južne Azije i Amerike, rekao je on

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter