Izvor: Happy BSC
01.11.2021 u 22:45
0

NIKOLIĆ ZA „ĆIRILICU“: Srpski svet se brani ekonomijom!

-Mi smo svaki preda u miru iskoristili za napredak Srbije.  Samo mir može da pomogne. Nacionalne tragedije vode nas u ekonomsku propast- rekao je Marić. 

Goran Nikolić je govorio o ekonomskom i infrastrukturnom povezivanju Srbije i Republike Srpske 

PROČITAJTE JOŠ:POČELA JE „ĆIRILICA“! MATIJAŠEVIĆ: Eskobar nije doveo Dodika na vlast!

-Slažem se.  Nama je potreban mir. Naročito Republici Srpskoj, svaka nestabilnost bi bila vrlo rizična za nas. Dodik i Vučić su saopštili da će graditi auto-put ka Bijeljini i mislim da su to fundamentalne stvari.  Povezivanje je nešto što je prioritet. Ključni auto-put za RS je put ka Banjaluci. Put ka Sarajevu je od Užica, a put ka Banjaluci je od Kuzmina preko Sremske rače ka Bijeljini preko Brčkog, Obudovca, Modriče , Vukosavlja, Doboja ka Banjaluci. Taj put je ključni i ova najava da će Srbija finansirati njegovu deonicu od Kuzmina . Vrlo je bitno da ne moramo da idemo preko Hrvatske u Banjaluku. To je fundamentalni nacionalni projekat  povezivanja, auto-put Banjaluka-Beograd. Bio sam vrlo srećan kada sam čuo tu vest i želim da što pre počne izgradnja. Ekonomija je faktor nacionalnog jedinstva. Svi putevi vode u Beograd i to je jako dobro. 

-Republika Srpska isporučuje struju Srbiji. Sarajevo je protiv toga. Dejtonski sporazum se na svu sreću nije  bavio privatizacijom i ona je obavljena na nivou entiteta.

PROČITAJTE JOŠ: VUČIĆ SE OBRATIO IZ GLAZGOVA: Tema klimatskih promena – energetika postaje ključno pitanje!

-Ekonomija je dobrim delom nacionalno uslovljena. Ulaganje Srbije u infrastukturne projekte je nešto što je odlično. Ekonomski odnosi su najvažniji u životima ljudi. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter