Izvor: telegraf.rs
01.09.2020 u 13:46
0

DIREKTORKA ŠKOLE ZA PRIMER! NEVEROVATNIM GESTOM ODUŠEVILA ĐAKE: Sašila 400 maski za učenike i nastavnike!

Oko stotinu učenika ove škole, zaposleni i pomoćno osoblje dobilo je danas po dve maske koje je lično sašila direktorka škole

Sa željom da pokaže deci da je humanost jako bitna direktorka Osnovne škole Đeneral Marko Đ. Katanić u Bresnici, Vesna Dišić Veličić, sašila je oko 400 maski koje će prvog dana školske godine dobiti učenici i zaposleni ove škole.

– Želela sam, ne samo da se pomogne roditeljima i njihovom budžetu, već da se deci pokaže da je humanost jako bitna, da taj osećaj da nekome nešto poklanjate ispunjava čoveka. Takođe sam želela da pokažem deci u ovom vremenu, gde stalno moramo da se usavršavamo, da učimo, da to možete da iskoristite. Svakako, bio je ovo način da malo pobegnem od sivila i epidemije poslednji meseci – navodi Vesna Dišić Veličić.

SAZNAJTE I OVO…

BRNABIĆ: „U naredne dve nedelje moramo da izolujemo sve slučajeve da bismo videli kakve nam efekte daje polazak u školu…“!

MINISTAR LONČAR ISTIČE: Biće zbrinuti oni koji su do sada čekali zbog korone!

MINISTAR PRIVREDE POSETIO PEŠAKA KOGA JE ZAKAČIO RETROVIZOROM: Izrazio žaljenje zbog incidenta!

JAKA EKSPLOZIJA ODJEKNULA JUTROS! BOMBAŠKI NAPAD: Napadač SAMOUBICA se razneo na RASKRSNICI!

DOKTORKA DARIJA POZVALA DA BUDEMO ODGOVORNI: Kršenje pravila i nepoštovanje mera i discipline moglo bi da pokrene lavinu!

Oko stotinu učenika ove škole, zaposleni i pomoćno osoblje dobilo je danas po dve maske koje je lično sašila direktorka škole.

Maske su pamučne, raznih dezena i modela, i imaju logo škole. Njihova izrada trajala je skoro mesec dana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter