Izvor: Alo.rs
10.09.2020 u 08:04
0

U BANJALUCI OTVOREN TENISKI CENTAR: Oglasio se Novak ali svi prepričavaju reči njegovog oca Srđana

Svetski mediji prenose izjave Đokovića.

OTVOREN TENISKI CENTAR U BANJALUCI Novak se javno oglasio prvi put posle diskvalifikacije, ali svi prepričavaju reči njegovog oca Srđana

U Banjaluci je u sredu uveče svečanom ceremonijom otvoren novi moderni Nacionalni teniski centar, na kom se mogu igrati veliki teniski turniri. Svečanom otvaranju su prisustvovali Milorad Dodik, član Predsednista BiH, Željka Cvijanović, predsednik Republike Srpske, Radovan Višković, premijer Republike Srpske, Srđan Đoković, otac Novaka Đokovića, koji nije mogao da dođe u Banjaluku ali se video porukom obratio prisutnima. 

Kako će reagovati Novak posle najtežih dana u karijeri?

Neće nikad ništa veliko osvojiti do kraja karijere

Vratiće se jači za inat svima i postaće najbolji svih vremena

– Veliki pozdrav za Republiku Srpsku i Banjaluku. Želim Vam sve najbolje povodom svečanog otvaranja novog terena. Nažalost, ne mogu da prisustvujem lično ali tu je moj otac. Nadam se da ću u skoroj budućnosti doživeti da posetim Banjaluku i uživam u tenisu i slavljenju sporta porodice i zdravog života. Svako dobro – rekao je Novak Đoković koji je obradovao prisutne, ali i sve u Republici Srpskoj.

Draško Milinović, predsednik Teniskog saveza Republike Srpske je rekao da je ovaj teren i sve ostalo urađeno uz pomoć Institucija Republike Srpske, po najnovijim svetskim standardima. Milinović je dodao da je teren trebalo da se otvori kad je u Banjaluci bio planiran turnir iz serijala Adrija Tur, ali je odložen zbog korone.

Pored modernog terena, tu je i 1300 stolica a moguće je da kompleks primi 4500 posetilaca. Milinović je zahvalio porodici Đoković na svemu što su učinili za tenis i Republiku Srpsku.

PROČITAJTE JOŠ

PRODATA BEOGRAĐANKA: Evo šta će biti sa njom!

Beer fest Bar na Adi Ciganliji od 11. do 13. septembra

AUSTRALIJSKI BIVŠI TENISER OTKRIO PRE US OPENA ŠTA ĆE SE DESITI NOVAKU: Spremaju mu sudbinu Monike Seleš?!

JEZA! Protiv poznatog glumca PODNETA TUŽBA ZBOG SEKSUALNOG NAPADA, fanovi začuđeni!

Srđan Đoković je čestitao svima na otvaranju terena.

– Nisam često ovde ali ćemo to ispraviti i ja i moj sin. On je trebalo da bude ovde ali se dogodilo što se dogodilo. Obećavam da ce Novak prvom prilikom kad prođu ovi problemi sa koronom doći u Banjaluku, a nadam se da će to biti na proleće.

Osvrnuo se Srđan i na diskvalifikaciju Novaka sa US opena.

– Na sve načine pokušavaju da sputaju Novaka ali neće uspeti u tome – naglasio je Đoković.

Predsednica Republike Srpske Željka Cvijanović je rekla da ovaj centar mnogo znači za Republiku Srpsku koja se sad nalazi na teniskoj mapi sveta i tenis i tenisere.

Aleksandar Bolić, sportski direktor Teniskog saveza Srbije je rekao da mu je čast biti na ovoj ceremoniji gde je otvoren savremeni teniski centar kakav nema Beograd i da je Banjaluka grad tenisa i dobrih tenisera. Tea Kovačević, mlada teniserka izvela je početni udarac i tako otvorila Nacionalni teniski centar u Banjaluci. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter