Izvor: Happy BSC
07.11.2021 u 21:11
0

SUTRA U „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Pismo Bajdenu akcija albanskih i bošnjačkih lobista! Hrvati ne staju sa udarima na Vučića! Kapetan Dragan u susretu sa Legijom!

Sutra vas u „Dobro jutro Srbijo“ očekuju aktuelne teme i zanimljivi gosti. 

Štampu će sa Milomirom Marićem i Katarinom Koršom prelistavati Saša Jovanović-Telegraf,  dr Zoran Milosavljević– Institut za političke studije i Aleksandar Čotrić -narodni poslanik. 

„Hrvati ne staju: Medijska hajka i na Vučićevog sina i brata“ tema je za  goste: Zorana Ostojića -portal “Naši u svetu”, dr Dejana Miletića-Centar za globalizaciju i Dragana Vujičića-Večernje Novosti.

 O temi „Pismo Bajdenu akcija albanskih i bošnjačkih lobista“ govoriće Zoran Anđelković-nekadašnji predsednik Privremenog izvršnog veća za Kosovo i Metohiju, Tomislav Bokan- lider pokreta „Dinara Drina Dunav“ i Miloš Garić -Kosovo online. 

 Predsednica Vlade Republike Srbije, Ana Brnabić biće gost u nastavku emisije.  

„Treba očekivati pojačanu diplomatsku aktivnost u regionu“-na ovu temu pričaće Zoran Milivojević– diplomata, Miroslav Stojanović -analitičar i Bojan Bilbija-Politika. 

Dr Duško Lopandić– diplomata govoriće kako diplomatija predstavlja odraz političke elite. 

Dragan Vasiljković-Kapetan Dragan govoriće o susretima sa Legijom. 

 Za kraj emisije gostovaće Slobodan Betulić Betula i Era Ojdanić koji će ispričati svoja sećanja na veliku legendu narodne muzike Marinka Rokvića. 

Ostanite uz televiziju Happy! 

 Od sada naše vesti možete čitati i na zvaničnom Twitter nalogu HappyBSC portala.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter