Izvor: Happy BSC
23.10.2020 u 10:09
0

EMOTIVNA PORUKA ZA UBIJENOG STRAHINJU: Na 40 dana od eksplozije, Sanja ponovo pokazala koliko joj je TEŠKO (FOTO)

Strahinja Stojanović poginuo je 13. septembra u eksploziji njegovog džipa na Novom Beogradu. 

OVO ĆE VAS ZANIMATI

KORONA UZIMA MAHA U SRBIJI: Za samo 48 sati virus potvrđen kod čak 928 osoba, najviše pozitivnih u prestonici

ISKORISTITE TOPLO VREME DANAS I SUTRA! SLEDI NAM PREOKRET I ZAHLAĐENJE

OPREZ! KAZNE SVE VEĆE: Policajci će kažnjavati one koji ne nose maske

Stojanović je likvidiran 13. septembra u stravičnoj eksploziji bombe podmetnute pod njegov džip BMW X5 u Ulici omladinskih brigada na Novom Beogradu. U tom džipu bila je i njegova devojka iz Kolumbije Sonja Suarez Gomez (45), koja je samo lakše povređena.

Tačno na četrdeset dana od ubistva Sanja je napisala emotivnu poruku za Strahinju. Ona je oblavila njihove zajedničke fotografije na Instragramu gde stoji:

– Nema takve stvari poput smrti za nas koji svet posmatraju na drugim frekvencijama. Za one koji ne znaju pravu sliku stvarnosti koju si ostavio za sobom, ali za mene ćeš ti zauvek biti sa mnom. Volim te “malo prase“. Tvoja ljubav živi u mom srcu – napisala je Suarez.

Sahranjen je 16. septembra na Novom bežanijskom groblju.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter