Izvor: Republika
13.11.2021 u 13:32
0

SERGEJ ĆETKOVIĆ O SVOM BOLU: Imam veliki OŽILJAK na duši

Poznati pevač Sergej Ćetković pre skoro sedam meseci izgubio je oba roditelja, zbog čega je i dalje potpuno slomljen. I jeku njegovih priprema pred koncert, Sergej je progovorio o najvećem bolu koji je doživeo u svom životu. Naime,  Sergej se prisetio bolnih uspomena sa roditeljima, pa je otkrio da rana koju ima nikada neće srasti, ali da će morati da nauči da živi sa njom. 

PROČITAJTE JOŠ: Oglasila se ćerka Jovana Marića: STRAŠNO JE ŠTA SU MU URADILI

– To je rana s kojom moram da živim. Ni ne želim da zaraste. Gubitak oba roditelja za samo sedam dana napravio je toliko duboku ranu i veliki ožiljak na duši koji će zauvek ostati. Kao hrišćanin, znajući da su sada na boljem mestu i da smo svi mi ovde u prolazu, smiren sam i spokojan jer znam kakve sam roditelje imao i šta su zaslužili.

PROČITAJTE JOŠ: Nebo plače od tuge: ISPLIVALA EMOTIVNA FOTOGRAFIJA MARINKA ROKVIĆA!

Sergej je još rekao:

— Ne znam da li sam dovoljno jak. Ne želim da moj bol otvori rane drugih. Poslednjih godinu i po je otišlo mnogo kvalitetnih i dobrih ljudi, prijatelja, poznanika i njihovih roditelja. Nisam siguran ni koliko bi to sada bilo pametno. Ne želim da svojom muzikom i stihovima budim najtužnije emocije. Ljude kojih više nema ne treba zaboraviti već ih svakog dana u molitvama oživljavati i vraćati se na sve one dane kada su bili tu i na sve one lepe trenutke koje smo proveli zajedno – rekao je Sergej. 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter