Izvor: Tanjug
15.12.2020 u 04:30
0

SANU se zalaže za masovnu vakcinaciju stanovništva!

 Radna grupa Srpske akademije nauka i umetnosti koja je formirana sa ciljem praćenja pandemije Kovid- 19 nedvosmisleno se zalaže za sprovodenje masovne vakcinacije stanovništva protiv pomenute zarazne bolesti, saopšteno je danas iz SANU.

PROČITAJTE I…

KORONA PRESEK: Manje od 5.000 zaraženih, preminulo 49!

IZNENAĐENJE NA HAPPY TELEVIZIJI Marić večeras izlazi pred gledaoce (ĆIRILICA, 21 SAT)

JEZIVA SMRT, JEDVA PREPOZNATLJIVA TELA! Obducenti OTKRILI kako su poginuli piloti na Kozari

POLICIJA POJURILA NOVOSAĐANINA, ON BACAO DROGU NA SVE STRANE DOK JE BEŽAO: Oslobodio se 7 paketića

PALA KRV KOD ZAJEČARA Mužu zarila nož u stomak

Kako se navodi, vakcinacija je neophodna onom vakcinom koju odobri nadležna Agencija za lekove i medicinska sredstva Srbije.

Radna grupa smatra neophodnim da se stručno-naučna javnost Srbije, uključujući i samu SANU, spremi da na metodološki odgovarajući način ispita efikasnost i detaljno prati neželjene efekte vakcina na reprezentativnom uzorku vakcinisane populacije, navodi se u saopštenju.

SAZNAJTE JOŠ

NOSTRADAMUS ROĐEN NA DANAŠNJI DAN Pogodio je svetske katastrofe, a ovo nas tek očekuje!

NOVOGODIŠNJI IZAZOVI Ovo je 12 poza koje će obeležiti kraj 2020. (FOTO)

NE ULAZI! Ovo je poruka mame nastavnice tokom nastave na daljinu (FOTO)

OSVETA NA PARKINGU Uleteo je na njeno mesto, a onda… (VIDEO)

U saopštenju se podseća i da je Radna grupa SANU u višemesečnom intervalu davala i daje gledišta i preporuke koje nikada nisu bile namenjene samo članovima SANU, već i široj javnosti, objavljujući ih na sajtu Akademije.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter