Izvor: KURIR
29.12.2020 u 09:00
0

GRAĐANI NA MUKAMA: Ni treninga, ni utakmica do daljnjeg!

Meč između Evertona i Mančester Sitija u okviru 16. kola Premijer lige  koji je trebalo da se igra u ponedeljak veče, odložen je zbog problema koji „građani“ imaju sa korona virusom!

Nakon što su pre par dana pozitivni na testu bili Gabrijel Žezus i Kajl Voker koji su zbog toga propustili meč protiv Fulama još  čak petorica članova tima Pepa Gvardiole dobili su pozitivan nalaz na koronu koja se očigledno proširila i na ostatak tima 

Utakmica je odložena do daljnjeg ali to nije jedini problem za „građane“.

Prvi je pod upitnikom susret sa Čelsijem u Premijer ligi 3. januara, a potom i polufinale Liga kupa na „Old Trafordu“ sa gradskim rivalom Mančester junajtedom, tri dana kasnije

SVE O SPORTU

KRALJ BELOG SPORTA POTPISAO UGOVOR SA FIFA: Sprema tenisku LIGU ŠAMPIONA

FANTASTIČAN SRBIN NAPRAVIO ČUDO: NOVI TRIPL-DABL I REKORD KARIJERE! Uradio nešto što niko nije od 1968. godine

BOGDANOVIĆ HAPRAVIO HAOS! NJEGOV TIM ZASENIO SVE

Najveća muka  za Pepa Gvardiolu i  njegove saradnike je što je trening centar zatvoren do daljnjeg i što igrači u tom periodu neće moći da treniraju, zbog straha od širenja virusa.

Drugo sem utakmice protiv protiv Evertona, pod velikim upitnikom su dva derbija koje je Mančester siti trebao da igra sa Čelsijem  u prvenstvu 3. januara, a potom i polufinale Liga kupa na „Old Trafordu“ sa gradskim rivalom Mančester junajtedom, tri dana kasnije.

Sve će to stvoriti nove probleme u ionako prenatrpanom rasporedu i ko zna kad će utakmice biti na programu.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter