Izvor: Tanjug
08.02.2021 u 18:32
0

RAKIĆ: Glasanjem na sledećim izborima čuvamo interes Srbije na Kosovu

– Predsednik Srpske liste Goran Rakić danas je tokom posete naselju Brđani na severu Kosovske Mitroviće rekao da su za pobedu srpskog naroda na predstojećim izborima na KiM potrebni sloga i jedinstvo.

NAJVAŽNIJE DANAS

KORONA NE JENJAVA, SITUACIJA GORA: Skoro 2.000 zaraženih!

NEDELJKOVA ODBRANA ŠOKIRA: „Miloš bi možda bio živ da su lekari brinuli“

VEČERAS U ĆIRILICI: Mafija više neće vladati Srbijom (21 čas Happy TV)

-Slogu moramo da dokažemo podrškom Srpskoj listi na ovim izborima, jer više nego ikada glasom za Srpsku listu, glasamo za nastavak borbe za opstanak na ovim prostorima, za politiku mira i politiku ekonomskog jačanja, politiku predsednika Aleksandra Vučića“, rekao je Rakić, a navodi se u saopštenju dostavljenom medijima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter