Izvor: Happy BSC
10.02.2021 u 02:30
0

MISTERIOZNO VOĆE: „Samo mi je nudio BANANU!“

Deseto pitanje u Parografu za Goranu Mančić je bilo: 

„Da li je istina da ste pre ulaska u rijaliti, Radojka i ti živele zajedno?“

Gorana je rekla: 

NAJVAŽNIJE DANAS

PREDSEDNIK SRBIJE PORUČIO: Naš izbor da čuvamo svoju zemlju, da imamo svoju armiju! (VIDEO)

Vladika Pahomije pozitivan na korona virus!

BOMBA I PUCNJAVA U AMERICI: Ranjeni kritično, zavladao STRAH! (FOTO)

KORONA PRESEK: Brojke rastu u Srbiji!

– DA! 

– Meni je žao i krivo što se nismo spolja družile kao ovde. Mi jesmo živele zajedno, ali nismo provodile vreme zajedno kao ovde. Ona nikada nije bila kod kuće. Spajalo nas je samo jedno društvo. To društvo je govorilo loše o njoj. Pitala sam se zašto. I dalje ne znam kakva je ona zapravo. 

Radojka se čudila na Goraninu priču o njoj. 

– Pa da, ispadam ja loša. Zašto si me vodila kod onog starijeg čoveka da jedemo voće tamo? Samo me je nutkao tim bananama-pitala je Rada. 

– Ko je taj stariji čovek i kako si ga upoznala?-pitala je voditeljka. 

PROČITAJTE JOŠ

Intervju predsednika Vučića na kineskoj TV videlo 70 miliona

ŽESTOKE KRITIKE ERDOGANA PRIŠTINI: Otvaranjem ambasade u Jerusalimu izdali ste i mene i Tursku

STIŽE NAM KRVAVA KIŠA U SRBIJU: Evo o čemu se zapravo radi

– On je bio moja mušterija na girosu. Častio me je jednom sa hiljadu dinara što je veoma mnogo. Sledeći put kad je došao, ja sam ga častila girosom. On mi je ostavio broj telefona i ja sam se njemu javila. Rekao mi je da je shvatio kako sam ja divna devojka i da se lepo ponašam. Rekao mi je da je bogat i ponudio mi je da mi otvori lokal. Meni je sve to bilo sumnjivo. Iskreno sam mislila da on mene želi da iskoristi. Ispričam drugarima tu priču. Oni su bili sumnjičavi kao i ja, pa smo ga pozvali. On je došao i doneo mi voće. Nikada me nije taknuo. 

Poligraf je pokazao da je Gorana rekla ISTINU! 

Ostanite uz HappyBSC portal!

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter