Izvor: Blic
13.12.2021 u 08:13
0

VUK U CENTRU NOVE VAROŠI: Meštanima se uvukao strah pod kožu, evo šta je hteo

Centrom opštine Nova Varoš sinoć oko 21 sat prošetao se, kako kažu očevici, neobičan ali i opasan gost. Dejan Svičević siguran je da je u blizini zgrade u kojoj živi ugledao vuka, za kog pretpostavljaju da je u potrazi za hranom obilazio oko kontejnera, a zatim nastavio svoju šetnju dalje ka Autobuskoj stanici.

Ova poseta i ne bi trebalo da čudi jer sneg pada satima, pa je životinja prateći beli pokrivač iz šume stigla i do naseljenog mesta.

– Prvo sam pomislio da se radi o psu lutalici, međutim nakon što sam životinju ugledao na svetlosti, nema dileme da je to vuk. Ranije sam imao priliku da na planini Jadovnik u više navrata vidim vuka i zato sa sigurnošću mogu da kažem da je upravo taj predator prošetao centrom Nove Varoši – rekao je Dejan.

Inače, ovo nije prvi put da predatori uznemiravju žitelje Nove Varoši u centru, jer su ih pre nekoliko meseci redovno posećivali i jazavci, koji su među meštanima sejali strah.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter