Izvor: Tanjug
10.01.2022 u 19:24
0

Putevu Srbije o izmeni režima saobraćaja na pojedinim deonicama

 Na Zrenjaninskom putu, kod skretanja za Padinsku Skelu obustavljen je saobraćaj zbog saobraćajne nezgode.

Upozoravaju da će večeras u Banatu i Donjem Podunavlu kiša da se ledi na tlu, te apeluju na vozače da bez zimske opreme i lanaca ne kreću na put, da poštuju ograničenja brzine i da prilagode brzinu kretanja zimskim uslovima na putu.

Na prevoju Čestobrodica zbog magle je vidljivost smanjena do 50 metara, a na prevoju Golo Brdo smanjena je na 50 do 100 metara.

Na Obilaznici oko Beograd, u delu između petlje Surčin i petlje Ostružnica do 1. septembra biće izmenjen režim saobraćaja zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko Save.

Saobraćaj iz pravca Novog Sada ka Beogradu preusmeren je na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na putu Brežđe – Divčibare, na deonici Krčmar – Divčibare produžava se obustava saobraćaja do 31. januara, a alternativni put je obilaznica Mionica – Divci – Valjevo – Kaona – Divčibare.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije u 17.15 časova na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu iz zemlje pet sati, na prelazu Šid pet sati, a na Bezdanu i Bogojevu sat vremena.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter