Izvor: Happy BSC
11.01.2022 u 19:13
0

Siniša Mali: Nezavisno sudstvo je temelj demokratskog društva

 Ministar finansija Siniša Mali pozvao je građane da u nedelju 16. januara izađu na referendum i zaokruže „da“, te da na taj način aktivno učestvuju u kreiranju bolje i efikasnije Srbije, pre svega u oblasti sudstva.

„Nezavisno sudstvo je temelj demokratskog društva, a ovim referendumom ostvarujemo nameru da se, između ostalog, u budućnosti u izbor sudija i tužilaca ne meša vlast, odnosno da pravosuđe bude nezavisno i profesionalno“, napisao je Mali na Instagramu.

On je rekao da se izmenama Ustava uklanja uticaj politike.

„Upravo to će biti najveća dobit planiranih izmena, koju će naravno osetiti svi građani Srbije. Između ostalog, to je i jedan od koraka za napredak Srbije po pitanju vladavine prava i ključno pitanje kada je reč o pridruživanju Evropskoj uniji“, naglasio je Mali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter