Izvor: HappyBSC
12.01.2022 u 13:21
0

SAOPŠTENJE VLADE SRBIJE: Neistina je da je za danas u 12h zakazana sednica Vlade pa potom odložena!

Vlada Srbije primorana je da reaguje na brutalne neistine koje iznose pojedine organizacije i pojedinci, a koje prenose mediji, uprkos činjenici da su te neistine lako proverljive. 

Neistina je da je za danas u 12 časova bila zakazana sednica Vlade i neistina je da je njeno održavanje otkazano.

Redovne sednice Vlade Srbije, prema ustaljenom rasporedu, uobičajeno se održavaju četvrtkom i to je činjenica koja je poznata apsolutno svim medijima u zemlji.

Naredna sednica Vlade zakazana je prošlog četvrtka, 6. januara za naredni četvrtak, 13. januar. 

Koliko su ove tvrdnje neistinite, jasno se vidi i kroz obaveze predsednice Vlade koje su zakazane na današnji dan. U 11 časova predsednica Vlade je imala sastanak sa ambasadorom Egipta, dok je za 12 časova bio zakazan razgovor sa šefom delegacije Evropske unije u Srbiji Emanuelom Žiofreom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter