Izvor: 24sedam
23.09.2024 u 12:56
0

MIKI ALEKSIĆU ZBOG ZDRAVLJA ODLOŽENO SUĐENJE: Sud traži novo veštačenje

Prethodno ročište u petak bilo je kratko i takođe odloženo zbog Aleksićevog zdravlja

 Suđenje Miroslavu Miki Aleksiću, vlasniku škole glume, optuženom za silovanje i seksualno uznemiravanje više polaznica te škole, odloženo je za 14. oktobar zbog njegovog zdravstvenog stanja.

MUŠKARCA TUKLI BIVŠA I NJEN BRAT: Uleteo u policijsku stanicu u Obrenovcu

Aleksić se nije pojavio na današnjem suđenju u Višem sudu u Beogradu jer mu se, prema rečima njegovog branioca Zorana Jakovljevića, stanje pogoršalo nakon što je otac glumice Milene Radulović, navodno, fizički nasrnuo na Aleksićevu suprugu.

Zbog ove tvrdnje publika je burno reagovala, što je izazvalo sudijino upozorenje, a Jakovljević je odgovorio publici rečima: „Mnogo ste hrabri u gomili.“

Sudija je naložio dopunu veštačenja s obzirom na to da je Aleksić započeo hemoterapiju, kako bi se utvrdilo da li je sposoban da prisustvuje i prati suđenje.

Prethodno ročište u petak bilo je kratko i takođe odloženo zbog Aleksićevog zdravstvenog stanja.

Aleksić je optužen za četiri krivična dela silovanja, od toga dva u produženom trajanju, i pet krivičnih dela polnog uznemiravanja, od čega su dva takođe kvalifikovana u produženom trajanju.

Njega je prva za seksualno zlostavljanje prijavila glumica Milena Radulović, a ubrzo su se optužbama pridružile i Iva Ilinčić, kao i druge devojke.

Miroslav Mika Aleksić je uhapšen 16. januara 2021. godine i bio je u pritvoru do 10. septembra iste godine, kada mu je pritvor zamenjen kućnim uz elektronski nadzor. Kućni pritvor mu je ukinut 10. marta 2022. godine.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter