Izvor: 24SEDAM
25.09.2024 u 09:15
0

LEJDI GAGA I MAJKL POLANSKI: Ko je upoznao sa verenikom otkrila javnosti

I te kako joj je zahvalna

Biznismen Majkl Polanski ranije ove godine upitao je Lejdi Gagu da se uda za njega, a ona mu je rekla „da“. Sada, govoreći i o svom vereniku za jedne strane medije, pevačica je otkrila ko je „glavni krivac“ za to što su se njih dvoje uopšte i upoznali.

HALE BERI IMA TELO BOGINJE: Fit liniju duguje najpopularnijoj dijeti na svetu

Na veliko iznenađenje mnogih, u pitanju uopšte nije nijedna poznata osoba, već njena majka – Sintija Džermanota.

– Majka mi je rekla: „Upravo sam upoznala tvog muža“, a ja sam (tada) bila u fazonu: „Ali ja nisam spremna da ga upoznam!“ – kazala je Gaga za „Access Hollywood“ u intervjuu koji gotovo samo što je ugledao svetlost dana, a privukao je ogromnu pažnju i tamošnje javnosti upravo zbog ovog detalja.

Lejdi Gaga, koja je prethodno „išla ka oltaru“ sa Kristijanom Karinom, pa i Tejlorom Kinijem, kako se sve pisalo, potom je ipak odlučila da posluša savet majke odnosno da joj dozvoli da ih upozna. To se odvilo na rođendanskoj žurki u kući Šona Parkera, jednog od osnivača „Napstera“.

– Bio je na rođendanskoj žurki u kući Šona Parkera i ja sam otišla, upoznali smo se i… Bio je neverovatan, čovek kakvog nikad dotad nisam upoznala. Proveli smo neko vreme pričajući, oko tri sata i posle nisam mogla da ga nađem, ali on je mene kasnije zvao. Mami sam baš zahvalna. Ne slušamo uvek savete majke, ali (mojoj) stvarno svaka čast – ispričala je zatim.

Pevačica je biznismena prvi put predstavila svetu kao svog verenika na Olimpijskim igrama ovde godine, u Parizu, nekoliko meseci otkako su se pojavila šuškanja na tu temu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter