Izvor: Alo
25.09.2024 u 21:05
0

OPŠTI RAT JE MOGUĆ: Jezivo upozorenje američkog predsednika

Džo Bajden američki predsednik, rekao je u intervjuu za ABC da je na Bliskom istoku moguć "opšti rat", ali i da postoji mogućnost primirja

Opšti rat je moguć, ali mislim da postoji i prilika za postizanje rešenja koje bi moglo iz temelja promeniti ceo region – rekao je Bajden.

On je ponovio važnost pronalaženja rešenja sa dve države u Palestini i naglasio da je još otvoren put za osiguranje takvog ishoda.

Postoji način da se to učini, a tamošnji akteri imaju mogućnost, ne želim preuveličavati, ali mogućnost da dođemo do prekida vatre u Libanu, kao i na Zapadnoj obali i u Gazi. Ja koristim svaki delić energije koju imam sa svojim timom da to učinim – rekao je Bajden.

Podsetimo, strah od eskalacije i dalje raste dok se Izrael priprema za moguću kopnenu invaziju, a Hezbolah čeka reakciju svog najvećeg saveznika Irana.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter