Izvor: 24sedam
26.09.2024 u 15:15
0

NA OKTOBERFESTU SKANDAL: Seksualno napadnuta žena!

Žena je zajedno sa prijateljicom otišla u policiju kako bi slučaj prijavila nadležnim organima

Na Oktoberfestu u Minhenu dogodio se stravičan incident, kada je navodno radnik obezbeđenja seksualno napao 22-godišnju ženu.

PODIGNUTA OPTUŽNICA PROTIV GRADONAČELNIKA NJUJORKA: Da li je korumpiran?

Takođe, Bild navodi  da ju je dodirivao ispod dirndl nošnje, odnosno tradiocionalne suknje i vršio seksualne radnje nad njom.

Navodno, žena je nekoliko puta pala ispred 34-godišnjeg muškarca koji joj je pomogao da ustane.

Žena koja je iz Velike Britanije, obratila se prijateljici sa kojom je bila na Oktoberfestu. Zajedno su otišle i slučaj prijavile nadležnim organima.

Nakon žalbe, policija je veoma brzo uhapsila 34-godišnjeg osumnjičenog, poreklom iz Rumunije, bez stalne adrese u Nemačkoj. Uhapšen je tokom festivala Oktoberfesta i nalazi se u pritvoru.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter