Izvor: Alo
29.09.2024 u 16:05
0

ZAHAROVA: „Američka diplomatija je samu sebe diskvalifikovala“

U kuloarima Ujedinjenih nacija konstatuju da se američki Stejt department pretvorio u biro za deljenje municije, izjavila je portparol Ministarstva spoljnih poslova Rusije Marija Zaharova..

– Američka diplomatija je samu sebe diskvalifikovala – prokomentarisala je Zaharova na Telegramu.

OVO NIJE MOGLA OČEKIVATI: Nika Tošić otkrila javnosti kakvo je iznenađenje dobila od oca!

Rusku delegaciju u UN predvodio je ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov koji je učestvovao na događajima u okviru nedelje sednica na visokom nivou 79. zasedanja Generalne skupštine UN. Ministar je održao i niz bilateralnih i multilateralnih sastanaka na visokom nivou, uključujući događaje u okviru ODKB, BRIKS, G20, kao i po liniji Grupe prijatelja za odbranu Povelje UN.

Podsećamo, američki predsednik Džozef Bajden je protekle nedelje najavio novi paket vojne pomoći Ukrajini od 375 miliona dolara. Šef Stejt departmenta Entoni Blinken je pojasnio da će pomoć uključivati municiju, uključujući kasetnu, za artiljeriju i sisteme „hajmars“, rakete za „džavelin“ i protivtenkovske rakete.

Rusija je više puta izjavljivala da zapadna vojna pomoć ne donosi Ukrajini ništa dobro i da samo produžava sukob.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter