Izvor: Informer
29.09.2024 u 16:29
0

IMAJU PROBLEM SA NJIM JER NOĆIMA NE SPAVA: Ima veliku želju da vidi nekog iz svog bliskog okruženja

Kosta K. (15), masovni ubica iz Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" nastavlja da šokira lekare i bolničko osoblje psihijatrijske ustanove u kojoj se nalazi.

Od kad je smešten u ustanovu, dečak-ubica je imao brojne želje, zahtevao je da bude pušten na slobodu, da promeni frizuru, da mu dovedu psa, kako smo već pisali, tražio je i da mu obezbede papir na kome bi pisao i crtao, a na kom je beležio planove za budućnost.

VALJEVO ZAVIJENO U CRNO: Poznat identitet devojaka nastradalih u nesreći!

Izvor sa Klinike za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Beogradu otkriva:

– Doktori generalno imaju problem s njim jer je u stanju da ne spava noćima, a ponekad, kad spava, ustane u pola noći i odbija da nastavi sa spavanjem. Međutim, juče se dogodilo nešto potpuno neočekivano za njega. Skočio je iz kreveta i krenuo da se raspituje o svojoj sestri koju dugo nije pominjao, odnosno pričao je o njoj samo na početku svog boravka ovde.

Bitno je napomenuti da Kosta od početka svog lečenja retkom spominjao porodicu, a veliku želju da vidi nekog iz svog bliskog okruženja iskazivao je jedino kada je zahtevao da mu dovedu njegovog psa.

Jeziv zločin se dogodio 3. maja u Osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru, kada je dečak Kosta Kecmanović uleteo naoružan u zgradu u 8.40 sati. Sa vrata škole je upucao radnika obezbeđenja Dragana Vlahovića, koji je ubrzo podlegao povredama. Dečak se onda ustremio na tri učenice koje je ubio.

Krvavi pir Kosta je nastavio u kabinetu istorije gde je čas imalo njegovo odeljenje VII/2. Ranio je nastavnicu istorije Tatjanu Stevanović, a onda je otvorio vatru na drugove. Ubio je u prvi mah petoro učenika, a šestoro ranio.

Na nesreću, još jedna učenica OŠ „Vladislav Ribnikar“ je nakon 12 dana borbe podlegla povredama, čime je broj žrtava povećan na deset.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter