Izvor: happy tv
24.09.2024 u 20:22
0

AKTUELNOSTI NA HAPPY TV: Naglo pogoršanje situacije u Libanu

Eskalacija sukoba je u toku

Naši gosti u studiju bili su:

Prof. Dr. Miloje Pršić, vojni istoričar

Veli Mehmed Alija, Muftija

Nikola Šainović, bivši premijer Srbije

Miloje Pršić kaže da UN nacije skoro da nemaju nikakav uticaj na sukobe na Bliskom Istoku, nemaju adekvatan autoritet a samo upozorenje sa vrha UN da je ovo zločin, genocid nema nikakav odjek na Netanjahua.

Veli Mehmed Alija “ Do mira je danas teško doči“ počeo je on, rekavši da je trebalo negde na početku ugasiti taj plamičak sukoba jer je se sada raspalmsao u plamen. Dodao je da je taj genocid koji se dešava tamo na Bliskom Istoku samo upozorenje da se svi možemo pre ili kasnije naći u tome i da je zato neophodno da se svi smirimo i u Bogu umirimo.

Nikola Šainović rekao je da su sve svetske institucije skoro uništene, današnji govor Generalnog sekretara UN je maltene glas očajnika “ Aman ljudi pa jel vi vidite šta se događa“ reči su potročene. mežunarodno pravo postoji samo kao predmet na fakultetima da se studenti muče.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter